סוג של נפיחות הנראית כעקיצת יתוש גדולה שמגרדת והופכת לשלפוחית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/09/2018 | 10:06 | מאת: מירי

סובלת מזה כמה שנים מתופעה שבאה לביטוי בעיקר בגפיים. נראית כעקיצת יתוש, מתחילה בגרד נוראי ושורף, מתפתחת לשלפוחית ענקית ולבסוף מאדימה מתפשטת ונעלמת בהדרגה תוך כשבוע. פניתי לרופא עור שאבחן זאת כאלרגיה לעקיצות יתושים קיבלתי משחה (שלא עוזרת בכלל) וכדורים לורדין. להבנתי אין זו עקיצה וזה כנראה משהו אחר. אשמח לתשובה ולרעיון שונה והמלצה לטיפול

24/09/2018 | 13:48 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ללא בדיקה קשה לי לחוות דיעה כמעט תמיד הרופא בשטח שראה יהיה יותר טוב ממני לכן אם יש לך ספק אמליץ לך לצלם את הפריחה ולפנות לחוות דעת נוספת בזמן שהפריחה מופיעה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה