שאלה בקשר לכדור קלארינז

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/09/2018 | 09:03 | מאת: רעות

מדי מספר חודשים יש אלרגיה שהדבר היחיד שמקל על התסמינים שלה(נזלת ושיעול מציק) זה כדור קלארינז. מבקשת לברר במקרה של הריון האם יש תחליף מספיק טוב לכדור הזה? לפי מה שקראתי בהריון לא מומלץ לקחת אותו תודה מראש על מענה

24/09/2018 | 13:30 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב כדורים מקבוצת האנטי היסטאמינים נחשבים בטוחים יחסית בהריון בהריון פעמים רבות אין מספיק מידע על בטיחות התרופות לכן עדיף שלא להשתמש בתרופות אלא במקרים של צורך דחוף וכמובן שיש להתייעץ עם רופא הנשים שלך פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה