אלרגיה לחלב לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/09/2018 | 16:30 | מאת: הדר

שלום, לפני כשבוע וחצי הילד החל באי שקט.. (קישרנו זאת לגזים) אי שקט גם בלילה במשך כמה שעות ופתאום החל אי שקט בזמן האכלות (התבכיינות). עד כה ניזון מחלב שאוב וממטרנה אקסטרה קר קומפורט. הרופאה החליפה האוכל לנוטרילון פפטי גוניור על מנת לבדוק אלרגיה לחלב או ריפלוקס. ביקשה לראות האכלה אחת ולדבריה לא נראה כמו ריפלוקס. התחלנו לתת פפטי גוניור אבל באופן מוזר מהבקבוק הראשון, כל האכלה מלווה בעלייה של פליטות וחומציות ואי נוחות. מה הסבירות שמדובר האלרגיה לחלב כאשר עד כה אכל מטרנה עם חלב ומדובר באי שקט ללא סימנים של פליטות לפני כן, הקאות וכו.. בנוסף, האם כדאי להמשיך עם פפטי גוניור ואם כן האם ניתן להסמיך בצורה מסוימת ? על מנת שלא יהיו פליטות מרובות כל כך.

11/09/2018 | 19:00 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב כרופא ריאות מבוגרים - אינני מתמצא בנושא זה אנא הפני את השאלה בפורום רופאי ילדים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה