זיהוי האחראי לאלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/09/2018 | 09:11 | מאת: Michal

שלום, התפתחה לי תגובה אלרגית בצורת פריחה בעור. תחילה רק בחלק הפנימי של היד רק בחלק עד המרפק. לאחר מכן ברגליים, בעיקר בירכיים. אינני יודעת מדוע דוקא באיזורים אלו. אני מנסה לזהות את הסיבה לאלרגיה, האם ייתכן כי האלרגיה היא לתכשיר שמרחתי למרות שמרחתי אותו על כל הגוף (תכשיר שיזוף)? ואם כן, האם ייתכן שבפעמים קודמות לא היתה תגובה אלרגית ושהגוף פיתח אלרגיה לאותו תכשיר? או אולי זה לא לתכשיר? תודה רבה מיכל

07/09/2018 | 19:48 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

בהחלט ייתכן שרק בחשיפה השנייה תתפתח אלרגיה ובהחלט הקרם החדש הוא חשוד עיקרי בגרימת התופעה אנא החליפי הקרם בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה