רגישות ואלרגיה לשמרים ?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/08/2018 | 02:50 | מאת: נתנאל

שלום רציתי לשאול בבקשה שקרה לי לאחרונה פעמיים שהיו לי כאבי ראש חזקים הזעתי הרבה וגם כאבי בטן חזקים וכשהקאתי הרגשתי את טעם השמרים מהעוגיות שאכלתי קודם לכן ושוב היום לאחר שאכלתי עוגיות שמרים (תוצרת בית) הרגשתי כאב בטן קצת וכאבי ראש וכשאני עושה גרפס (חוץ מכבודכם) אני מרגיש את טעם השמרים רציתי בבקשה לשאול מה זה? האם אני רגיש לשמרים? בתודה מראש

07/09/2018 | 19:45 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום לא נשמע כאלרגיה אך בהחלט ייתכן שיש בעייה בשמרים עצמם אנא נסה שמרים אחרים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה