רגישות חדשה לעלי חסה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/08/2018 | 10:36 | מאת: שרה

שלום רב בימים האחרונים אני סובלת מכבי בטן ותחושה לא נוחה לאחר אכילת חסה. אני רגישה גם ללקטוז. האם יש מצב לרגישות כזו ואם כן, איזה סוגי מזון נוספים תואמי חסה כדאי לבדוק? אודה לתשובה

22/08/2018 | 00:36 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב רגישות או אלרגיה לחסה נדירה מאד יש לחפש גורמים אחרים שמביאים לכאבי הבטן ולאו דווקא החסה פרופ נמרוד מימון

20/10/2018 | 11:07 | מאת: אלידה

גם אני רגישה לצערי לחסה בפרט ולעוד כמה ירקות עלים ירוקים. מאז שהפסקתי לאכול חסה (וחלב ומוצריו) השלשולים פסקו. לקח זמן לאתר את הבעיה ולא ע"י רופאים אלא בדרך של אלימינציה, בעצמי.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה