טעות בבדיקת אלרגיה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

11/08/2018 | 16:07 | מאת: רתם

שלום.. בן זוגי אלרגי לאלרגנים רבים וביניהם כלבים וחתולים.. רצינו לאמץ ארנב ולצורך כך הוא עשה בדיקת אלרגיות RAST שבתוכה התברר שהוא אינו אלרגי לארנבים.. לפני כשבועיים אימצנו ארנבת ובמהלך השבוע בן זוגי החל לחוות תסמיני אלרגיה (לא שונים מאלה של האלרגיות הידועות לו..) האם יכול להיות שהייתה טעות בבדיקת האלרגיה? האם יכול להיות שהוא פיתח אלרגיה חדשה בזמן הזה? האם יכול להיות שהאלרגיה היא לחציר אותו הארנבת אוכלת ולא לארנבת עצמה? חשוב לציין שלפני אימוץ הארנבת דאגנו לחשיפה חוזרת לארנבים שונים והם לא גרמו לתגובה אלרגית כזו... תודה מראש על ההתייחסות, רתם.

21/08/2018 | 09:06 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אין ברירה - הקליניקה מכוונת לאלרגיה לארנבים במקרה זה עם כל הצער יש לבדוק האם הוצאת הארנב משפרת את הסימפטומים במקביל לטיפול באנטי היסטאמינים בהצלחה פרופ המרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה