אלרגיה לא מזוהה- אבקש עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/08/2018 | 11:55 | מאת: ספיר

שלום, בן זוגי קם עם עיניים אדומות, נזלת וקשיי נשימה בכל פעם שהוא ישן אצלי. יש לציין כאשר אנחנו ישנים אצלו לא קורה דבר. הוא מאובחן כחולה אסתמה ופסוריאזיס וידוע כי הינו אלרגי לאבק. יש לציין שחזר עכשיו משבוע מילואים ושם לא קרה דבר. לי בחדר אין שטיחים/ וילונות ואני מקפידה להחליף מצעים מדי שבוע ולכבסם ב 60 מעלות. כל ההתייעצויות עם רופאים מומחים לא צלחו לצערי. מלבד אמירה לשאוב אבק, להשתמש בטיפות וכדורים נגד אלרגיה למשך חודש ימים לא הומלץ לנו דבר נוסף. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש!

06/08/2018 | 20:58 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש לקבל יותר פרטים לדוגמא הבדלים במיקום הבתים מיקום הישובים רמת לחות קרבה לכבישים בעלי חיים צמחים עשן סיגריות ועוד כמו כן תנסי להתאים את אבקת הכביסה לשלו ואת הסבון בו הוא משתמש אלו הם רק חלק מהדברים שעולים בדעתי ולכן יש לפנות שוב למומחה על מנת לנסות ולמנוע את האלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה