אלרגיה לכרום אשמח לקבל תשובה .

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/08/2018 | 15:58 | מאת: יהודה

שלום רב, אני עובד בדפוס. לפני מס׳ שנים עברתי תאונת עבודה . נשפך עליי כמות גדולה של חומר שטיפה בידיים שגרם לי לכוויות בכפות ידיים ונמצאתי אלרגי לכרום. כתוצאה מכך עזבתי העבודה. כיום אני עובד עם כרום אבל לא במגע עם הידיים רק לעיתים אני נושם את החומר . במקביל מאז הפגיעה בכרום נגרמו לי הצטלקויות רבות בריאות . האם לדעתכם יש קשר בין הצטלקויות בריאה שנהיו לי לבין שאיפת האדים שמכילים כרום לו אני אלרגיה או לחילופין לבין הפגיעה אז? תודה מראש.

06/08/2018 | 20:54 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אנא פנה למומחה ריאות בהקדם על מנת לברר את טיבה של בעיית הריאות נדיר שאלרגיה גורמת ל״הצטלקויות״ ריאתיות המצב דורש בירור בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה