נקודות אדומות בלחיים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/07/2018 | 08:19 | מאת: עידן

לפני כחודש וחצי בערך חודשיים התחיל לצאת לי נקודות אדומות באיזור הלחיים ניסתי לשים כל דבר אני שוטף פעמים ביום את הפנים עם סבון טוב שום דבר לא עוזר זה לא פצעים זה פשוט נקודות אדומות ובמיוחד שהפנים שלי לחות הן מתחילות לבלוט יותר הלכתי לרופאת אור והיא הביאה לי את הדואק גל הוא עוזר לפצעים אך לא לנקודות האדומות האלה אשמח לדעת מה זה

22/07/2018 | 18:19 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אנא צרף תמונה על מנת לנסות ולהבין יותר טוב האם מדובר באלרגיה או אולי בהצטברות חומרים בנקבוביות הזיעה. רופאי עוד בפורום המתאים אני מניח שיוכלו לתת לך תשובה יותר טובה ממני פרופ נמרוד מימון

22/07/2018 | 18:40 | מאת: עידן

תודה על התשובה הינה תמונה ברורה ושוב זה לא פצעים זה פשוט נקודות שלא עוברות זמן רב ופעם ב גם טיפ טיפה מגרדות אבל לא משהו קריטי. שמח לתשובה.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה