תינוק יונק אלרגי לחלב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

08/07/2018 | 15:51 | מאת: דבורי

שלום בני בן 5 חודשים אובחן כאלרגי לחלבון חלב פרה לאחר חשיפה חוזרת לפורמולה חלבית, אך למעשה הוא ניזון מהנקה מלאה. בנוסף חשוב לציין כי הוא סובל מאטופיק דרמטיטיס . שאלתי היא האם יש מניעה שאוכל מוצרי חלב? רופא האלרגיה אמר שאין בעיה, הרופא במיון אמר להימנע, כך שלא ברור לי הנושא. אשמח לתשובתך.

22/07/2018 | 18:15 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא אמורה להיות שום בעייה עם מוצרי חלב שאת תאכלי יש להבין שהחלבון המסויים הגורם לאלרגיה מתפרק למרכיביו הקטנים ביותר במערכת העיכול שלך ולא יכול לעבור לילדך בהנקה ולגרום לו לאלרגיה בשום צורה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה