דרמטיטיס ממגע מחלת מיקצוע

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/06/2018 | 01:38 | מאת: חגי

אני סובלת מאלרגיה לניקל ואף הוכרתי ב20 אחוז נכות לצמיתות מחלת מיקצוע בביטוח לאומי אני נרגש שהאלרגיה מיתפשטת ואף כשאני אוכל מוצרים מסוימים זה מחמיר האים זה ניקרא החמרת מצב מהיא החמרת מצב

22/06/2018 | 13:35 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב החמרת מצב מוגדרת על ידי הביטוח הלאומי והיות ואין לי קשר עם המוסד לא אוכל לחוות דיעה בתחום הפיצויים והוועדות. בכל מקרה אם מרגיש אתה שמצבך מחמיר אנא פנה במהרה לטיפול רפואי בו ככל הנראה יעלו את מינוני הטיפול הנוכחי או ישנו את הטיפול לתרופות אחרות. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה