אלרגיה לאבק ולפריחת זיתים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/06/2018 | 18:02 | מאת: אלון

שלום דר רציתי לשאול האם אלרגיה יכולה לגרום לעיבוי רירית באף? רופאי אף אוזן גרון טוענים שאין ממצא נזלת או משהו מסויים, אולם בct נמצא עיבוי ברירית. אני מרגיש מין תחושה כמו התנפחות מתחת לאור פעם זה מתרחב לפנים ופעם נרגע לגמרי בא והולך כמו לחץ בפנים ולפעמים תחושה גם של ראש כבד. נמצא שיש לי אלרגיה לאבק ופריח זיתים? האם יכול להיות שזה קשור לסמפטומים? תודה

19/06/2018 | 18:39 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט כן יש קשר להתעבות הרירית לבין אלרגיה יש לטפל בהתאם על ידי תרופות שמדכאות את התהליך האלרגי ואולי בהמשך גם שימוש באמצעים מתקדמים כמו דסנסיטיזציה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה