קושי נשימתי שיעול רב וכאבים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/06/2018 | 23:29 | מאת: ענת

שלום, ביתי בת 20 בריאה והחלה להשתעל הרבה עם קושי לנשום בעיקר בלילה. בבי״ח עשו בדיקות נשיפה ושאיפה וכל חודש קוראים לה לבדיקה. משהו כאן נראה לי לא הגיוני. האם אין צורך בצילום או בדיקות מקיפות יותר? מה עליי לדרוש שיעשו בכדי להבין מה יש לה? תודה

19/06/2018 | 18:37 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ברור שצילום חזה הוא חלק בסיסי וראשוני בהחלטות. ביחד עם הבדיקה הגופנית וממצאי בדיקות הספירומטריה + בדיקות דם - יביאו אתכן לבדיקת רופא שיחליט על אבחנה וטיפול. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה