בעיות נשימה ואלרגיה ודרכי טיפול

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/05/2018 | 09:55 | מאת: פאדי

שלום . אני בחור בו 28 בריא לפני שנתיים התחלתי להרגיש מחנק וקושי בנשימה והתעוררות בלילה . נוסף התחלתי להתגרד ברגליים ובידיים בהתגברות הבעיה פניתי לייעוץ אצל פרופסור אליאס טובי ומיד אבחן אלרגיה ורשם תרןפת telfast 180 . אני שקלתי לפני הטיפול 100 קג היום אחרי שנתיים 120 . עם הזמן התחלתי לקחת 4 כדורים ביום והיום אחרי שנתיים אני מרגיש החמרה מלווה באי שקט ועצבנות וגרד . ברשותך האם יש טיפול יעיל יותר ופחות תופעות לוואי כמה זמו הבעיה הזאת נמשכת ( נאמר לי שהיא חולפת מעצמה ) הופניתי לקרדיולוג ואף אוזן גרון ומכון אלרגיה אבל התורים ארוכים -- בנובמבר- בדיקת רופא אף אוזן גרון תקינה ולדעתו הבעיה רק אלרגית . בתודה וברכה

02/06/2018 | 08:32 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב קשה לתת איבחון ללא בדיקה נשמע באמת אלרגיה עם זאת עודף המשקל שלך מטריד ולכן לא ניתן לומר שאתה בריא במשקלים כאלו. יש לפנות בהקדם לעזרה ממוקדת בנסיונות לרדת במשקל. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה