עישון ותרופות אנטיהיסטמיניות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/05/2018 | 21:02 | מאת: ירמי

האם יש בעייתיות בעישון קבוע ונטילה קבועה של התרופות הבאות: אריוס, סינגולייר, אהיסטון, אוטרקס? האם הדבר עלול לגרום לפנים להראות עגולות יותר או לשינוי מבנה הפנים? אם לא, מאיזה בחינה הדבר בעייתי?

16/05/2018 | 15:44 | מאת: תוספת

או אולי באופן כללי אורטיקריה כרונית/נטילת אנטיהיסטמינים אלו משפיעים על צורת ומבנה הפנים?

18/05/2018 | 17:28 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא ידוע לי על קשר בין שינוי מבנה הפנים - לא מכיר קשר לעישון ולא לנטילת התרופות אנא פנה לרופא על מנת לבצע איבחון. בכל מקרה וללא קשר - אין צורך לחזור על כך שעישון מזיק ומומלץ להפסיק ולהיגמל מעישון בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה