אלרגיה - בוטנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/05/2018 | 15:53 | מאת: יריב

היי פרופ', אני בן 28. מזה הרבה מאוד שנים, כאשר אני מריח בוטנים, לדוגמה חטיף במבה, הנשימה שלי נעשית מעט קשה וכבדה בשאיפה מעל אדי הריח. חשוב לציין שלאחר אכילה של בוטנים אין לי שום אלרגיה או סימפטומים אחרים. מעניין אותי לדעת דווקא יותר, ממה זה נובע וחשוב מכך - האם יש לזה השלכות לנושאים בריאותיים אחרים. תודה, יריב.

04/05/2018 | 07:12 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא נשמע לי כאלרגיה.. בעצם אולי.. באמת קשה להגיד התלונה שלך מאד מוזרה ולא שמעתי כמוה בעבר אם זה באמת מטריד אותך - אז פנה לבירור יותר מסודר ומעמיק גם בירור כזה לא בטוח שיביא תוצאות בכל מקרה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה