אלרגיה לא ידועה בת 31 בריאה בדרך כלל

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/04/2018 | 16:52 | מאת: ענבר

שלום ד"ר פונה אליך בשאלה לאחר אין סוף בדיקות ללא מענה. יש לי כבר עוד מעט שנה אלרגיה לא ידועה אני כל הזמן מתנפחת האלרגיה לא עוזבת אותי אני כל חודש מוצאת את עצמי שבוע בלי אלרגיה וכך חוזר חלילה. אני מטופלת ע"י טלפאקס הייתי אצל אלרגולוג שעשה לי טסטים למזון בלבד ואמר שאני לא אלרגית לכלום. כל פעם אני מטופלת ע"י סטרואידים אני בודקת במה אני נוגעת מה אני עושה כלום לא שונה . חשוב לציין שלא הייתי אלרגית לכלום בעבר אני בריאה בדרך כלל. בפועל אני מיואשת לא יודעת מה לעשות זה פוגע לי בחיי השגרה שלי בפרנסה בכלל. אודה לעזרתך

24/04/2018 | 20:14 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב נשמע שאת בהחלט סובלת סבל רב עם זאת ברור לך שבקשתך היא מעבר ליכולותיי במסגרת הפורום הזה.. בכל מקרה המלצתי היא שאם לא קיבלת מענה מרופא אחד - כדאי לפנות לרופא מומחה אחר בהצלחה פרופ נמרוד מימון

01/05/2018 | 02:05 | מאת: עדי

ענבר, יש לי תופעה מאוד דומה! אשמח מאוד לדבר איתך, אולי נוכל להצליב מידע

01/05/2018 | 07:19 | מאת: ענבר

היי השארתי את הטלפון שלי באתר

26/09/2018 | 15:10 | מאת: אוריאנה

יש לי גם משהו דומה ומקבלת גם סטרואידים אשמח אם תיצרו איתי קשר אשמח לדעת אם טיפלתם בנושא ואיך [email protected]

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה