מאסטוציטוזיס לתינוקת בת 6 חודשים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/04/2018 | 00:16 | מאת: מאסטוציטוזיס

שלום רב, לתינוקת שלי בת חצי שנה גילינו שיש לה מאסטוציטוזיס לאחר הביופסיה. אמרו לנו שהמחלה עורית קלה ועוברת עם הזמן. אבל קשה לקבל את זה בקלות.. הפריחה מתפשטת בכל הגוף. ורודה עד חומה ולפעמים יש נפיחות עד כדי בועות מים .. אמרו שאין צורך להשתמש בשום תרופה כי זה חולף לבד. שאילתי היא איך אפשר להקל עליה ? מה אפשר לעשות כדי לעזור לה ? רק לחקות ? ואיך עוד לא מצאו תרופה למחלה הזאת ?

19/04/2018 | 01:18 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש לפנות למומחה אלרגיה בילדים על מנת לקבל טיפול מכוון ביחד עם הסבר ממצה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה