יש אפשרות לאלרגיה לחלב עיזים בלבד?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/04/2018 | 08:59 | מאת: מיקי

שלום האם ישנם מקרים שתינוק אלרגי רק לחלב עיזים ולא לחלב פרה? היו לו תסמינים רק מתמל עיזים וגם בבדיקה של רופא אלרגיה היו תסמינים רק מחלב עיזים הרופא אלרגיה אמר להפסיק עם כל מוצרי חלב הבעיה שהוא לא מוכן לאכול תמל צימחי בשום אופן ממש מיואשים תודה

19/04/2018 | 01:11 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

אם הקליניקה היא של אלרגיה רק לחלב עיזים ואין שום סימפטומים בעת צריכת מוצרי חלב בקר - אז ניתן לנסות. וזה בהחלט ייתכן ומרכיב מסויים בחלב העיזים הוא שגורם לבעייה פנו לרופא שוב לאחר נסיון החשיפה או שתפנו לרופא אחר בהצלחה פרופ המרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה