האם שימוש בסינגולייר דורש מעקב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/04/2018 | 14:07 | מאת: טל

שלום. לפני מספר שנים קיבלתי מרשם מרופא אלרגיה ל סינגולייר עקב אורטיקריה והשתמשתי בו תקופה. לאחר חצי שנה ללא אורטיקריה - היא חזרה. התחלתי להשתמש שוב בסינגולייר שהיה לי בבית, ללא התייעצות עם רופא שוב. האם שימוש בתרופה זו דורשת מעקב של רופא? אם כן מדוע? ומהם הסיכונים בשימוש בה?

06/04/2018 | 14:11 | מאת: טל

דרך אגב אני שואל זאת כיוון שקראתי באינטרנט כי יש קודם כל להכפיל את השימוש ב אנטיהיסטמינים עד פי 4 מהמקובל, ורק אז לעבור לקו טיפול בסינגולייר - מדוע אלה ההנחיות?

11/04/2018 | 16:24 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב התרופה מיועדת לחולי אסטמה אך גם לחולים עם שילוב של אסטמה ואלרגיה לגבי אנטי היסטמינים ומינון פי ארבע לפני תחילת סינגולאייר - לא ידוע לי על כך דבר וכדאי כמו בכל מחלה כרונית לבצע מעקב על ידי רופא מומחה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה