בצקת בפנים לאחר הזרקת חומצה הילארונית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/03/2018 | 15:00 | מאת: צליל

שלום רב, אני מזריקה חומצה הילארונית בשנתיים האחרונות כל 6 חודשים למראה עצם לחי גבוהה. בשבוע האחרון קמתי עם שפתיים נפוחות ונוצרה לי בצקת בלחיים התחתונות יש לציין שעברו 4 שבועות מאז ההזרקה האחרונה ואיני סובלת מאלרגיות בד"כ האם יש קשר בין השניים ? יש לציין שלעולם לא סבלתי מתופעת לוואי מאז שהתחלתי להזריק

30/03/2018 | 17:26 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב באמת קשה להגיד הזמן הרב שחלף מאז ההזרקה מכוון לכך שאין קשר ייתכן מאד והאלרגיה היא משנית לחשיפה אחרת עם זאת - בשלב זה לא הייתי ממשיך בהזרקות ובינתיים מנסה לאתר גורם אלרגי אחר יש לפנות למומחה אלרגיה בהקדם בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה