קוצר נשימה אחרי צביעת הבית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/03/2018 | 22:53 | מאת: שחר

שלום, בת 45 צבענו את הבית ובלילה התחיל לי קוצר נשימה לקחתי פרדניזול וטלפסט וזה עזר למחרת בצהרים שהגעתי לבית שוב חזר לי בקופ"ח נתנו לי טיפול בוריד כמה זמן האלרגיה תימשך והאם זה בטוח אלרגיה כי גם שהקוצר נשמה נרגע עדיין יש לי מחנק בגרון זה כבר היום השלישי. תודה

22/03/2018 | 23:02 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אם עדיין לא עברה הרגישות הייתי אומר שבשלב הנוכחי כדאי לעזוב את הבית למספר ימים ככל הנראה את פיתחת רגישות לאחד מהחומרים המתנדפים מהצבע אפשרות אחרת היא לכסות עצמך בתרופות כגון פרדניזון או טלפסט או שתיהן לשבוע הקרוב בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה