האם לרמות בבדיקת תגר מטכולין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/03/2018 | 19:13 | מאת: ברק

אני חייל בצבא ורוצה לעלות פרופיל על מנת לעבור לקרבי ונקבעה לי בדיקת תגר מטכולין. יש לי אסטמה ממש קלה וקבעו לי פרופיל 64 וממש חשוב לי לעבור לקרבי ואני חושב על לרמות בבדיקה ולקחת משאף לפני הבדיקה.האם אפשר לראות שלקחתי משאף בבדיקה?

07/03/2018 | 18:08 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב שמח שהמוטיבציה שלך גבוהה לשירות קרבי! עם זאת ממליץ לך שלא לרמות את הבדיקה. שתנאי השירות הצבאי עלולים להכריע אותך אם באמת אינך מתאים לעוצמת המאמצים לה שובצת! בצבא - זמינות רופאים מומחים נמוכה ויהיה לך קושי לשנות שיבוץ בהמשך בנוסף שיבוץ לא תואם עלול לגרום לך סבל רב בנוסף לסיכון הבריאותי. בהצלחה - במבחן התגר אותו תבצע (אני מקווה) על פי ההוראות פרופ נמרוד מימון

07/03/2018 | 20:20 | מאת: ברק

אבל אם אני אקח משאף יראו את זה בבדיקה?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה