קוצר נשימה וקשי בהכנסת אויר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/03/2018 | 03:16 | מאת: קרןש

שלום רב שמי קרן אני בת 40 לפני כחודשיים חליתי בשפעת אשר בסיומה נותרתי עם קוצר נשימה תחושה שאויר לא נכנס עד הסוף כל הזמן מנסה לפהק ע״מ להכניס אויר עד שמגיעה הנשימה שגואלת אותי מהמחנק ומרגיעה אותי לכמה דקות. ושוב ודבר מוזר שבלילה ובשכיבה המצב יותר טוב. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות בדיקת אקו לב בדיקת סיטי חזה בדיקות בממלקת ריאות כולל מתכולין הכל תקין הרופאים כבר לא יודעים איך להמשיך הלאה ונותרתי כך כבר למעלה מחודשיים האם יש משהו נוסף לבדוק מה ניתן עוד לעשות? מה זה יכול להיות? בבקשה עזרה תודה קרן

01/03/2018 | 09:05 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב תלונה נדירה אבל מוכרת לי ממטופלים אחרים אין כאן בעייה רפואית אורגנית של מערכת הנשימה אלא יותר בתחושות שלך של קושי בהכנסת אוייר ושאיפה עמוקה לא להתרגש וככל שתתעלמי מהתחושות כך ייטב בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה