בתי בת ה6 קיבלה פריחה על כל הגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/12/2017 | 10:53 | מאת: אמיר

בתי בת ה6 מיום שלישי התחילה לה פריחה בכל הגוף...מצח בטן גב ידיים תחילה זה היה נראה כי התפרחת היא טיפה ורדרדה והיא התלוננה טיפה על כאבי בטן...אחרי יומיים הקטע הורדרד נעלם ונשאר מגע מחוספס כמו של עור ברווז על כל הגוף...ביום חמישי היא נבדקה על מנת לשלול סטופטוקוק ואכן הבדיקה יצאה שלילית... הילדה במצב רוח מצויין ואתמול התחילה לה טיפה נזלת...אבל יש תאבון והיא כולה בהפי...מיום שלישי היא טופלה באנטיאיסטמין...אך אנחנו נכנסים כבר ליום החמישי והתפרחת עדיין בשלה...נמצאת על הגוף...כאשר מידי פעם היא טיפה מתבלטת...ויכול להיות שאחרי כמה דקות היא תהיה עם קצת פחות בליטות...אך עדיין העור מחוספס למגע...אגב...מתיחה של העור מראה שינוי צבע ללבן...ועזיבתו מחזיר למצב המקורי....אני מודאג

24/12/2017 | 21:47 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לפי תיאורך למעט הפריחה - מצבה מצויין לכן אל דאגה. תחת הטיפול מצבה ישתפר. אם לא עבר - ניתן לפנות לרופא עור או למומחה אלרגיה היצמד להוראות הרופא שלך שנראה שיודע את מלאכתו בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה