אלרגיה והתעלפות מבטטה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/12/2017 | 13:11 | מאת: רון

שלום רב! האם יש דבר כזה אלרגיה לבטטה רק שהיא מגיעה בשילוב עם גבינה? אמש הבן שלי (בן 21) אכל גבינה יחד עם בטטה (מוקרם) וכשסיים את המנה התעלף. זה לא פעם ראשונה שהוא מתעלף אחרי שילוב זה. גם אחרי פיצה עם בטטה קרתה לו ההתעלפות. אציין גם שבשני מקרי ההתעלפות בני היה תחת השפעת מריחואנה בשילוב בירה. אוסיף ואציין שכשהוא אוכל פיצה ללא בטטה (גם תחת השפעה) לא קורה כלום. תודה מראש!

16/12/2017 | 18:28 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב דאגתך צריכה להיות נתונה לשילוב המסוכן מאד(!) של סמים ואלכוהול ולא לאלרגיה. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה