אלרגיה..................................

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

08/12/2017 | 11:07 | מאת: רונית

לאימי יתר לחץ דם ריאתי. קיבלה תרופה חדשה להורדת לחץ דם בשם tritace 5mg הכדור גרם לעיקצוצים בכל הגוף חזרה לרופא ששלח אותה לבדיקת דם. לאחר שהגיעו התוצאות אמר שהכל בסדר ושאל האם יש לה פריחה או גרדת במרפקים. אמרה לא. אבל זה לא מדוייק כי שנים יש לה מעט גרדת שהיא מטפלת בה בדקטרין ושמן עץ התה. רציתי לדעת האם זה קשור לאלרגיה? תודה.

08/12/2017 | 11:49 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב במקרה והטיפול החדש החל שנים לאחר תחילת הפריחה - סביר להניח (וגם אם חלה החמרה מקומית) שאין קשר בין התרופה החדשה לתופעה המדוברת. פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה