אלרגיה לבוטנים ושימוש בנורופן

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/11/2017 | 13:32 | מאת: דנה

שלום, ראיתי באחת מתשובותיך שכתבת כי נורופן מעודד אלרגיות ולכן עדיף להשתמש באקמול. אשמח לקבל קצת פירוט לגבי אמירה זו. בני בן ה- 9 חודשים נמצא אלרגי לבוטנים ונורופן הוא מוריד החום המועדף עלינו. זה אומר שכדי להפסיק/להפחית השימוש בו?

01/12/2017 | 18:52 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אם את משתמשת באופן קבוע בנורופן שבאמת מדובר במשכך כאבים ומוריד חום מצויין - המשיכי להשתמש בו לעיתים חולי אסטמה סובלים מרגישות לתרופות מקבוצת האספירין אך זה לא נשמע כמו המקרה שלך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה