המשך oralair או חיסון בזריקות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/11/2017 | 08:49 | מאת: יוסי

קראתי שתרופה זו מכילה 5 סוגי דשא. האם גם הזריקות מכילות אותם 5 סוגי דשא? האם ייתכן שקיימים סוגי דשא בארץ שלא קיימים התרופה? האם אתה בעד שימוש בתרופה או זריקות?

23/11/2017 | 13:19 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

RE: ORALAIR תרופה לאלרגיה לדשא 08:26 15/11/2017 | מאת פרופ' נמרוד מימון שלום רב באופן אישי עדיין מעדיף את הטיפול בזריקות ייתכן ולא כל סוגי הדשא הקיימים בישראל נמצאים בתרופה מזכיר שיש לנקוט בזהירות מקסימאלית ולא להשתמש בה על דעת עצמך !! יש להתייעץ עם אלרגולוג מומחה בעניין זה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה