תגובה בשאיפת סימביקורט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/11/2017 | 23:08 | מאת: אני

סימביקורט אני14/11/17 21:53 בת 41. בריאה בדרך כלל. קיבלתי טיפול במשאף סימביקורט להקלה על שיעול בחשש לדלקת ריאות.כעבור זמן מה מהשאיפה הראשונה התחילו הפנים לבעור מחום וגם היו עקצוצים ונימלול.כעבור זמן זה נרגע אך התחושה לא נעימה ומרתיעה. האם תגובה אלרגית? להפסיק מיד להשתמש? האם תופעה מוכרת?

15/11/2017 | 08:34 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב תיאורך נשמע כתגובה לא אלרגית לחומר הפעיל בסימביקורט בשלב הזה יש להפסיק מיידית את השימוש במשאף ולחזור לרופא המטפל לקבלת ייעוץ בהצלחה פרופ נמרוד מימון

15/11/2017 | 08:52 | מאת: אני

תודה רבה. התכוונת לתגובה אלרגית כשכתבת תגובה לא אלרגית?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה