ORALAIR תרופה לאלרגיה לדשא

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/11/2017 | 16:29 | מאת: יוסי קדוש

מה ההבדל בין תרופה oralair 100IR לתרופה ORALAIR 300IR? קראתי שזו תרופה חדשה לטיפול באלרגיה לדשא.מאחר ושום תרופה לא עוזרת לי אני מעוניין לנסות משהו חדש .אני מבין שהיא לא בסל הבריאות. האם ניתן לרכוש אותה באופן עצמאי דרך רופא אלרגיה אן דרך בקרה של רופא אלרגיה .האם זהו תחליף לאמונולוגיה באמצעות זריקות ?

15/11/2017 | 08:26 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מדובר בתרופה שמתיימרת להחליף את הטיפול בזריקות כלומר מדובר במיצוי של האלרגנים עצמם הניתנים במינון נמוך לכן ממליץ לנקוט בזהירות מקסימאלית ולא להשתמש בה על דעת עצמך !! יש להתייעץ עם אלרגולוג מומחה בעניין זה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה