בדיקת אלרגיות IGE גבוהה מאוד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/11/2017 | 19:18 | מאת: אסף

בעקבות הקצנה משמעותית באלרגיות בשנה האחרונה עשיתי בדיקת ige לאלרגיות ויצא לי 823 והבנתי שהנורמה 0-100 בן 32 מה זה אומר ומה עושים עכשיו ?ֿ תודה רבה

11/11/2017 | 18:22 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בדיקת הדם היא אלמנט אחד במכלול הנתונים שמשמש את הרופא בעת קבלת ההחלטה על הטיפול הרצוי סימפטומים, שימוש קודם ונוכחי בתרופות ומטרות הטיפול - כל אלה ייבחנו לצורך קבלת ההחלטה על הטיפול הרצוי במקרה שלך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

11/11/2017 | 23:18 | מאת: יורם

כל התשובות שלך מתחכמות , תענה על השאלה

11/11/2017 | 23:24 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

יורם היקר צר לי לאכזב אותך אך פורום אינטרנטי אינו מיועד לתת תשובות פרטניות היות ואיני מכיר את מכלול בעיותיך הרפואיות (והרי כל מטופל שונה מרעהו) אנא פנה לרופא שלך על מנת להתייעץ עימו ולקבל תשובות מדוייקות שיהיו נכונות לך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה