בדיקת דם רמה גבוהה 1420

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/11/2017 | 00:28 | מאת: ענת

אני חולת אסמה קשה מקבלת את כול הטיפול האפשרי כולל זריקות קסולר פעם בחודש 450cc כ שלוש שנים השבוע עברתי בדיקות דם כלליות כולל את הבדיקה לרמת האלרגיה והתוצאה הייתה 1420 גבוהה אפשר לקבל חוות דעת תודה

11/11/2017 | 18:16 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש לפנות לרופא הריאות על מנת לבדוק צורך בהתאמת מינון הזולאייר ניתן על פי רמות הנוגדנים בדם וייתכן שיש צורך בהעלאת מינון הזריקות בהצלה פרופ נמרוד מימון

11/11/2017 | 23:09 | מאת: ענת

תודה פרופ נמרוד הרופא לא ממליץ להעלות את המינון של הזולר 450 פעם בחודש הלכתי למוחה ראות הממצאים של אבחון ראה היה FVC-56% , FEV1-43% אני מקבלת את את כול המשאפים כמו ספיריווה רספימט וגם רבלר אטרונט גם 40 מג פרדיזון ומצבי לא משתפר אני מרגישה ממש קשה ים יש לך המלצות עזור לי אשמח לשמוע את דעתך תודה והמשך יום מקסים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה