עיקצוצים בכל בגוף שמחמירים בשמש או בפעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/11/2017 | 16:45 | מאת: אלישע

שלום. אני בן 59 מטופל בריתמקס בגלל הפרעות קצב ובסילריל פלוס בגלל יתר לחץ דם. שניהם מאוזנים. חזרתי מחופשה בים המלח .עוד שם סבלתי מאד מעיקצוצים בגוף שעברו אחרי מקלחת וישיבה בצל. כעת כשבוע לאחר שחזרתי הביתה יש לי תחושה מאד לא נעימה של עיקצוצים בכל הגוף שמתגברים מאד בשמש ולאחר שתיה חמה ונרגים כשקריר. מה לעשות?

02/11/2017 | 19:03 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש לבצע בדיקות דם מקיפות כולל תיפקודי כבד אמנם לא נראה לי שמדובר באלרגיה עם זאת מציע שתיקח את בדיקות הדם ותפנה למומחה אלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה