שיעול 4 חודשים שבשכיבה מחמיר (23)

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/10/2017 | 21:47 | מאת: אביב

שלום, אני משתעל כבר 4 חודשים, ריאות נקיות כולל CT שלא מצאו כלום, בדיקת אלרגיה מצאו אלרגיה לאבק ועובש, מטופל כרגע בלורטדין + אבאמיס, ללא הטבה, אני שם לב שזה מחמיר לי שאני שוכב במיטה, ובבוקר כשאני קם יש גירוי בגרון, לפני כחודש טופלתי באנטיביוטיקה להיליקובטר, אני חושש שאולי זה צרבות שעושות לי נזלת אחורית וכתוצאה מזה אני משתעל, אילו בדיקות אליי לעשות בשביל לפתור את הריפלוקסים שיש לי ?

02/11/2017 | 19:01 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש לפנות לרופא ריאות לצורך בירור מסודר. אם יש לך צרבות - הייתי מציע להוסיף תרופות נוגדות חומצה כגן אומפרדקס בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה