האם לדעתך זאת אכן אלרגיה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/10/2017 | 12:55 | מאת: שיר33

פרופסור שלום רב בת 33 ,מאז ומתמיד זוכרת את עצמי מנוזלת ומתעטשת רוב הזמן ומתלווה לכך דמעות . לא ייחסתי לכך חשיבות והייתי בטוחה שאני מתקררת בתכיפות. לפני 3 שבועות היינו בקטיף זיתים, יום לאחר מכן החלו לי כאבים בחצי מהפנים כולל ראש ודמעת. שבוע לאחר מכן נגשתי לרופא המשפחה שאיבחן קדחת השחת לפי הסימנים והביא לי כדורים ל4 ימים . יש לציין שהכדורים לא עזרו ומאז עברו 3 שבועות אני עם אף ואוזניים סתומות ,ליחה אחורית ,גירודים באף והתעטשויות . מדי פעם נוספים כאבים באיזור הפנים והאוזניים. רציתי לדעת אם לדעתך אלו אכן סימנים של אלרגיה (גם הכאבים באיזור הפנים)? והאם הגיוני שכבר 3 שבועות והתסמינים לא חלפו? כמובן שקבעתי תור למומחה לאלרגיה אבל רק בעוד כחודשיים. תודה רבה

27/10/2017 | 09:18 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב נשמע ממש כמו אלרגיה יש לטפל למשך לפחות חודש על מנת להשתלט על הסימפטומים ברור שבמקרה שלך ארבעה ימי טיפול אינם יעילים יש לפנות גם למומחה אלרגיה אם התלונות נמשכות גם תחת הטיפול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה