אלרגיה לדשא שהובחנה וחיסון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/10/2017 | 20:12 | מאת: יוסי קדוש

אמי סובל מאלרגיה לשגא לאחר הבחנה של רופא אלרגיה .במסדרת האלרגיה אני סובל מנזלת אלרגית אסתמה וכאבי ראש . אמי רוצה לבצע חיסון . זהו תהליך ארוך שבו חושפים את המטופל לכמויות מזעריות של גורם האלרגיה על מנת לגרום לעמידות המערכת החיסונית. טיפול זה, מכונה "אימונותרפיה". האם ניתן לקבל את החיסון במרפאת אחיות של מכבי ?? הרופא אלרגיה אמר לי שרק בבית חולים או במרפאה של רופא מומחה אלרגיה ניתן לקבל את החיסון

18/10/2017 | 01:59 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב הטיפול ניתן במסגרת מרפאות החוץ של בתי החולים הציבוריים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה