גרודי עור לבת 14 כבר 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

09/10/2017 | 18:38 | מאת: פריחה לא מוסברת בבית השחי לבת 14

איך ניתן לקבוע תור דחוף לתבחין מטליות?

11/10/2017 | 15:51 | מאת: ענת

על מנת שלא תפלי בן הכסאות אז רצוי שתדעי. חלק גדול ממעגל הקסמים של הגרד הוא הרופא עצמו. לרופא בעצם אין תרופות בכלל ( אבל בכלל ) ואז אם הבית שלך קבלה משחה המכילה סטרואידים ( זה הדבר היחיד שיש לרופא ) או אז יחל מעגל קסמים של החמרה שאין לה סוף. היא תמרח סטרואידים...תהיה הפוגה זמנית...ואחריה ההחמרה תבוא.

11/10/2017 | 18:22 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בפנייך שתי אפשרויות - 1. ניתן לפנות למרפאות החוץ - מרפאת אלרגיה של בית החולים הציבורי הקרוב למקום מגורייך 2. ניתן להפעיל ביטוחים משלימים לקביעת תור לאלרגולוג באופן פרטי בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה