גירודים כמו נמלים בגוף בת 16

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/09/2017 | 20:36 | מאת: אוראל

היי,אני בת 16 ויש לי כבר שבוע גירודים כמו נמלים שהולכות על הגוף על כל מיני מקומות בגוף(רגליים,ידיים,בטן קצת פנים) וזה בא והולך,לא מגרד ממש באנטנסיביות אבל כן מגרד הרבה ומציק..אין שום סימן של אדמומיות ,נפיחות או משהו מוזר על העור. *** חשוב לי לציין- לפני כחודשיים וקצת היו לי כל מיני בעיות כמו כאבים בעצמות ובבטן -עשיתי את כל בדיקות הדם -יצאו תקינות. עשיתי אולטרסאונד בטן(עם כל האיברים שבתוכה)מיפוי עצמות ובדיקת עצבים שיצאו תקינות. גילו לי חיידק בקיבה ובעקבותיו לקחתי אנטביוטיקות שלא עשו לי תופעות לוואי כשלקחתי אותן..עשיתי הפסקה והמשכתי אותן ורק לאחר מכן התחילו הגירודים..זה יכול להיות קשור לאנטביוטיקות או שיש סיבה אחרת שקשורה? חייבת עזרה.

30/09/2017 | 09:49 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש לפנות שוב לרופא המשפחה והפעם עם התלונות של גירודים תרופות הן סיבה חשובה לגירודים ואם כל תוצאות הבדיקות עש כה היו תקינות - מציע להפסיק השימוש באנטיביוטיקה באופן הדרגתי ומושכל כאמור רופא המשפחה ידע כיצד לפעול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה