רמת אלרגיה בדם לאחר זריקת זולאייר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/09/2017 | 16:08 | מאת: עומרי

שלום , בן 26 סובל מאורטיקריה כרונית ספונטנית מזה כ8 חודשים , לפני כ 10 ימים קיבלתי זריקת זולאייר והמצב ב"ה משתפר , עשיתי בדיקת דם לבדוק את רמת האלרגיה בגוף (IGE TOTAL) אך ללא שינוי משמעותי בערכים.. האם הזריקה רק מדחיקה את מצבי או שירידה ברמת האלרגיה לוקחת זמן..

24/09/2017 | 16:51 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב השיפור אמיתי עם זאת רמות הנוגדנים בדם יורדות רק תוך מספר שבועות חודשים.. כך שאל תדאג בהצלחה פרופ נמרוד מימון

27/09/2017 | 12:46 | מאת: GB,

זה ייקח כמה חודשים שהזוייר יפתח עמידות ולא יגיב יותר. לאחר מכן לצערי ולצערך יתחיל לך סיוט נוראי של ריבאונד ככה זה נקרא של התקפי פריחה חמורים , בדוק לצערי מנסיון. הטיפול היחיד שמרפא אורטיקריה הוא צמחי בכלל. תחפש בגוגל את >>> הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר אתה תגלה רמה עולמית שלא ידעת עליה.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה