אדמומיות וגרד, זיהומי עור ופטרת הגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/08/2017 | 13:25 | מאת: אדמומיות וגרד, זיהומי עור ופטרת הגוף

שלום רב יש לי אדמומיות וקצת גרד, זיהומי עור חיידקיים בפנים ובחזה ופטרת הגוף מופשטת במפשעה וכפות רגליים. היום רופא עור בקופת חולים רשם לי קרמים לשימוש, טרידרם ולמיסיל. פעמיים ביום. אני יודע, שכל אחד מהם עשוי להימרח במקום אחר. אפשר למרוח את שני הקרמים האלו באותה שעה באותו יום? אין שום התנגשויות בין התרופות האלו? מזן המריחה תוך כמה זמן הם נספגים בעור ובכלל שעות ההשפעה ופעילות של קרמים אלו?

25/08/2017 | 00:12 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ניתן למרוח את שני הקרמים באותו הזמן הם לא מתנגשים זה בזה להיפך הם משלימים הפעולה מתרחשת תוך חצי שעה מזמן הספיגה ונמשכת יום שלם נראה שקיבלת טיפול נכון על מנת לפתור את הבעייה המשך בטיפול ושיהיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה