סבוקלם קרם לחות, לסבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/08/2017 | 23:38 | מאת: סבוקלם קרם לחות, לסבוריאה דרמטיטיס

שלום דוקטור נמרוד מזה כשלושה חודשים אני סובל מאדמומיות ופריחה, ללא גירוד, ניראים ודברים מוזרים בפנים במיוחד מאזור הסנתר. רופא עור ראה בדק הבחין והגיע למסקנה חד-משמעית: דרמטיטיס כרונית בפנים אדמומיות ופריחה בעיקר באזור הסנתר. המליץ ורשם לי קרם לחות סבוקלם אקטיב. לעור אדמומי רגיש. למריחה פעמים ביום. דעתך-העכתך-המלצך בנדון: הקרם הזה בכלל מיועד לבעיית העור שלי? מתי הקרם הזה עשוי להתחיל להשפיע ולשפר את פניי?

18/08/2017 | 23:42 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב נשמע הגיוני התגובה אינה קבועה אל אם תהיה תגובה לטיפול - תוך מספר שבועות קצר תראה שיפור בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה