אלרגיה או ? כתמים אדומים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/08/2017 | 12:53 | מאת: אני

היה אודם בכל בית השחי, נעשו בליטות , כבר 4 ימים. טופל עם בטקורטן ואהיסטון. איך אפשר לדעת מה הגורם? הופיע כמה שעות אחרי רחצה לילית בים תל אביב. במרחק כ 25 מטר מהבלוק בו אני גרה מגדלים יונים. אפשר לדעת שהאלרגיה מיונים?

18/08/2017 | 19:18 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב הרבה פעמים לא ניתן לדעת במדוייק את הסיבה ואנו מעדיפים מתן טיפול אמפירי על פני ביצוע בדיקות מעמיקות שתועלתן נמוכה וממילא לא ישנו את הגישה הטיפולית במקרה שלך קיבלת טיפול חיצוני רחב טווח ואני מניח שתהיה תגובה טובה לטיפול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה