אסתמה ומסנן אוויר לילד בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/08/2017 | 20:32 | מאת: אסף

שלום! יש לי ילד בן שנה וחצי עם אסתמה. מבדיקה של תשובות קודמות באתר הבנתי שמטהר אוויר עם מסנן hepa מומלץ. כתבת שצריך עוצמת שאיבה חזקה. 1. מהי העוצמה המומלצת? 5w? 10w? 2. האם צריך גם מחולל יונים שליליים? זה קשור? 3. האם הוא יכול לישון בחדר עם מכשיר כזה פעיל? תודה!

16/08/2017 | 07:42 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב שליטה באסטמה מושגת גם על ידי שימוש בתרופות אל חשובה גם השגת שליטה על החשיפה הסביבתית. מטהרי אוויר עשויים לשפר סימפטומים ולכן - 1. עוצמת יניקה גבוהה עדיפה 2. אין משמעות בעיניי לנטרול יונים 3. ניתן לישון עם מכשיר פועל בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה