שרף בוטיל פנול פורמלדהיד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/08/2017 | 00:43 | מאת: לילך

אני סובלת כבר 3 חודשים מדלקת עורית בצוואר סביב לפה ובעיניים. מבדיקות מטלית עלה שאני אלרגית לשרף בוטיל פנול פורמלדהיד האם עלי להמנע גם מפורמלדהיד? זה אותו חומר? בלק שאני מורחת על ציפורני הרגליים יש פורמלדהיד (לא שרף אלא ממש פורמלדהיד) האם עלי להפסיק להשתמש בו? תודה מראש

09/08/2017 | 17:37 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מדובר במרכיבים דומים - לכן המלצתי היא להפסיק את השימוש בחומר זה לגמרי תוך נסיון למצוא תחליפים שללא החומר בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה