שאלה נוספת בנוגע לקרמים אלוקום וטרידרם

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/08/2017 | 12:45 | מאת: שאלה נוספת בנוגע לקרמים אלוקום וטרידרם

כשאני מתקלח שותף את כל הגוף, קרמים אלו יוצאים מהגוף? אחרי מקלחת כל פעם מחדש אני אמור למרוח את הקרמים הללו באותם מקומות או מספיק מה משמרחתי פעיל ועושה את עבודתו ?

05/08/2017 | 18:29 | מאת: בן

אתה עוד תצטער ותבכה על שמרחת את הקרמים הללו עם הסטרואידים המחיר יהיה בריבית כפולה ולפעמים הנזק לא הפיך יותר. זו נאיביות לשאול שאלה כזו על מקלחת..

07/08/2017 | 13:23 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב שטיפת המקום מייד לאחר המריחה - תגרום להיעלמות החומר. אך אם תשטוף לאחר יותר משעה - החומר כבר נספג וימשיך לפעול מקומית למשך 12 שעות פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה