אבחנה- סבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/08/2017 | 19:59 | מאת: אבחנה- סבוריאה דרמטיטיס

שלום כבודו פרופסור נמרוד מזה כשלושה חודשים אני סובל מדלקת עור, אדמומיות בפנים ובחזה. היום רופא עור אחר בעיר אחרת, רשם לי קרמים שעד היום לא שמעתי עליהם ועד היום לא השתמשתי בהם. אלוקום לפנים, טרידרם לחזה. שחכתי לשאול את הרופא- אפשר להישתמש בשני הקרמים באותו יום באותה שעה? אין התנגשויות ביניהם? תחילת ושעות וזמן ההשפעה של אלוקום וטרידרם? נניח ובמקום פעמיים ביום, שכחתי ומרחתי פעם ביום, זה לא ישפיע בכלל? מודה לך מאוד על תגובתך לשאלותיי. רמי.

03/08/2017 | 22:31 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב רמי שני הקרמים אינם מנוגדים זה לזה אלוקום - היא משחה סטרואידלית. טרידרם - כוללת גם סטרואידים ביחד עם אנטיביוטיקה ופעולה אנטי פטרייתית. אם תשכח ותמרח פעם ביום - הפעילות תפחת, אך עדיין תהיה פעילות של החומר הפעיל. השתדל שלא לשכוח למרוח - פשוט משום שמשך ההחלמה שלך יתארך. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה