אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/07/2017 | 14:53 | מאת: אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס

שלום רב פרופסור נמרוד רופא עור הבחין אצלי אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס, בקרקפת פנים חזה ומפשעה. רשם לי קרם ניזורל לשימוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- זמן שעות ההשפעה של קרם ניזורל מזמן המריחה וספיגה? פעמיים ביום זה אומר שכל פעם לשתוף עם מים וסבון מקומות אלו, לייבש ולאחר מכן למרוח? כמה שעות כל פעם אפשר להישאר עם קרם ניזורל עד המקלחת? תודה מראש על תגובתך. אתי בת 45.

30/07/2017 | 17:10 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב התרופה נספגת תוך שעה ונשארת בגוף מקומית למשך 12 שעות לכן מומלץ להשתמש פעמיים ביום יש כאמור לנקות את האיזור ולייבש היטב לפני מריחת הקרם בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה