בעיית נשימה בחור צעיר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/07/2017 | 23:57 | מאת: אייל

היי ד"ר, אני צעיר בן 23 ללא אלרגיות ידועות. בשבועיים האחרונים אני מרגיש קוצר נשימה שאני מתחיל לאמץ את הריאות בדיבור שוטף, אפילו הליכה מהירה . אין לי כאב גרון/ ליחה כל מיני סימנים של מחלה חוץ מזה או משהו אחר חריג.(הייתי בכושר טוב עד לא מזמן ולא הייתה אסתמה בעבר) יש מצב שזה חיידק או וירוס שזה הנזק היחיד שהוא עושה? או אסתמה באמצע החיים? מה דעתך זה יכול להיות? תודה רבה!

27/07/2017 | 08:33 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב פחות סביר שפיתחת אסטמה לפתע באמצע החיים מתאים למחלה וויראלית של דרכי האוויר העליונות עם זאת - אם לא תרגיש יותר טוב תוך מספר ימים פנה לרופא המשפחה לבדיקה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

27/07/2017 | 22:53 | מאת: אייל

תודה רבה על התשובה פרופסור. הגיוני שהסימפטום היחיד של המחלה הויראלית זה הקצרי נשימה האלה? חוץ מזה אני מרגיש נפלא.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה